A dá se jít kolem polévkárny a číst na tabuli „dýňová
s dijonskou hořčicí a medem“ a dá se nevejít, dá se jen koupit ta dýně (v peněžence
ještě odsouvat stranou libry a ve vzpomínkách přelévat chutě polévek anglického
hostitele) a vzít med od Lenky a míchat. Být trošku zklamaný a nechat ten
výtvor odstát (speciální dijonská hořčice paradoxně z M&S, Británie vtírá se nejen do paměti) a pak už zklamaný
nebýt. S medem přeci nemůže být nic špatné! Včelařství se prý stává oblíbeným
koníčkem mladých manažerů. Je v tom snad trošku nebezpečí, neburzovního
nebezpečí, trošku vzpomínek na předky a hodně klidu, včely poznají nervózu a
spěch. Včelami proti stresu! Budou lepší léčebnou kúrou než ony tak populární
relaxační omalovánky vyskládané v knihkupectvích v komínkách všude,
kam se podíváš, až z toho jde na člověka trochu depka, že by si snad taky
měl nějakou pořídit J.
Žádné komentáře:
Okomentovat