pondělí 4. března 2013

Ty chci!



                                                        
                                                      www.trendylegs.com


Je to tak, čas se přiznat, neumím kupovat oblečení! Jen výjimečně se zadaří. A tak nezbývá než zachraňovat alespoň různými kombinacemi , šátky, punčocháči … A tyhle, ty by se mi líbily moc. Pravda, trošku mé nadšení opadlo, když jsem zjistila, že text je na téma „love and passion“ z Wikipedie  J, ale než čtenář do textu pronikne, z dálky třebas, mohly by vypadat dobře.
Taky si říkám, ještě je třeba využít těch pár let, kdy můžu nosit krátké sukně. A nohy jsou jedna z mála částí mého těla, s jejichž podobu jsem ochotna se smířit, ba někdy si ji i hýčkat. S nimi a s barvou vlastů. I když ta taky už není, co bývala. Proč jen tolik věcí přichází v životě v úplně špatnou dobu. To je tak děsně nespravedlivý! Třeba odpolední spaní a barva do zrzava, když jste dítě? Životní otázky.. konec stýskání.

3 komentáře:

  1. Jojo Helčo... teď si své vlasy užívám a je mi taky líto, že už nejsou tak ohnivé!!

    A ty punčocháče jsou super!!!... A kdyby už se někdo dostal tak blízko, že by je i četl.... tak to už je snad jedno, co by na nich bylo napsáno ;)

    Pafča

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Jó, ty máš ve vlasech ještě tu skvělou kudrnatost! Když jsem byla malá, nebo v pubertě, nebo tak nějak, přála jsem si černé kudrnaté :)).

      Ad punčocháče: Pravda, tedy kupuju!

      Vymazat