čtvrtek 30. května 2013

Maturitní dojezd snový


Noc po skončených maturitách maturovala jsem ve snu i já! To už se mi teda hodně dlouho nestalo. V poslední otázce ptala se mě komise na naše úspěšné sportovce z minulých OH :). Horko těžko jsem je dávala dohromady, dost trapné to bylo, z reakcí zkoušejících bylo zcela jasné, že jde o trestuhodnou neznalost. Ukázalo se pak, že mezi úspěšné patřil i tým českých hasičů! Tak to bych nedala, ani kdybych se bývala učila.

            Proč ne, člověk by si měl občas připomenout, jaké to je být studentem. Horší je, že pořád nevím výsledky. Doufám v dnešní noc, půjdu asi spát brzy. A jestli ne, jestli to Cermat bude protahovat, tak já to asi fakt nevydržím, to čekání je vážně nesnesitelný. Kromě toho reálně hrozí, že jsem vylítla a jdu v září znovu. To bych pak vážně měla zkažený prázdniny.

            To má za to, že bavím okolí blízké i vzdálenější maturitními brepty. Teď se na mě zlobí vládce klidného spánku, bůh zkouškový i ti olympští :).

2 komentáře:

  1. Občas také ve snu maturuji, nebo dělám zkoušku na VŠ. A velmi často jsem dutá...
    Zajímalo by mě, co to znamená. Že by ti rozhněvaní bohové:-)?
    Klidné spaní přeji...

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Mě naštěstí zase tak často nezkoušejí, ale když už, je to náročné :). A kamarádka psala, že se jí po maturitě zdálo, jak studenti lezou na sloupy vysokého napětí. To by bylo také na rozbor u psychoanalytika!

      Vymazat